contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
14474
leden

Nieuws

30/01/2018 | Algemeen | Clubs   |  

Clubs: Bestel via VLP een set pisteborden met tekeningen!

De Vlaamse Liga Paardensport vzw heeft sets met aangepast pisteborden ontwikkelen. Het gaat om de borden die zowel een letter als een tekening bevatten.

Deze borden worden vaak gebruikt in clubs die lessen aanbieden voor mensen met een beperking of voor jonge kinderen. Door gebruik te maken van een tekening, zijn deze doelgroepen in staat om op een makkelijkere manier figuren te rijden. Voor kinderen die nog niet kunnen lezen, is het namelijk een moeilijke opdracht om van ‘A naar C’ te rijden. Van ‘het paard naar de beer’ is vaak wel een mogelijke opdracht.

Opgelet! De borden en opschriften zijn gemaakt volgens een internationale overeenkomst vanuit therapiesituaties. Hierdoor komt de beginletter van de tekening niet overeen met de pisteletter. Deze borden kunnen bijgevolg wel gebruikt worden voor activiteiten op ieder niveau.

Afmetingen en specifieke gegevens

De borden zijn 5 mm dik. Het kader bedraagt 75 cm in de breedte en 60 cm in de hoogte.
Ze zijn vervaardigd uit pvc schuimplaat, waardoor deze goed afwasbaar zijn.

De borden zijn niet voorzien van gaatjes zodat u deze zelf, volgens een methode naar keuze, kunt ophangen in uw piste.

Interesse in deze borden?

Iedere VLP-club kan deze borden aankopen. Per set bedraagt de aankoopprijs €150. Dit is het bedrag exclusief BTW en verzendingskosten naar de club. Bijgevolg zijn de borden gratis op te halen op het VLP-secretariaat of kunnen ze verzonden worden per post. Dit steeds aan de reële portkosten. VLP zal de club, indien gewenst, hiervan op de hoogte brengen.

Opgelet, de oplage is beperkt! De sets worden voorbehouden in functie van de betaaldatum.

Hoe een set bestellen?

Stort het bedrag van € 150 + 21% BTW = € 181,50 /set op het rekeningnummer van VLP:  BE06 4410 6333 8122.
(BIC: KREDBEBB). 

Als u deze wilt laten verzenden naar de club komt hier 10,65 euro inclusief BTW verzendingskosten bij. Gelieve ook deze over de schrijven.
Vermeld zeker volgende zaken in de referentie:

  • “Set pisteborden”
  • Clubnummer + clubnaam

Na ontvangst van de betaling zullen de pisteborden op naam van uw club klaarliggen op het VLP-secretariaat (Merelbeke) of zullen deze verzonden worden.

Bijlage: ontwerp pisteborden


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian