contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40184
leden

Nieuws

19/10/2017 | Algemeen | Clubs   |  

Clubs: Ga met je club naar Jumping Mechelen Kids Days!

Van 26 tot en met 30 december gaat de 37e editie door van Jumping Mechelen. Op de eerste dag, 26 december, wordt Jumping Mechelen traditioneel omgetoverd tot het grootste paardenfestival voor kids!

 

Programma

De deuren van de Nekkerhal openen zich vanaf 09.00u. De Kids Day staat garant voor een adembenemend spektakel en grandioze shows! Jonge talenten van de Mechelse dansstudio ‘2STEPS’ komen er optreden en ook spannende ponyraces, zoals de Pony Knock Out proef en de Mini Steeple, staan op het programma. Geniet van de spetterende optredens van Baba Yega, Prinsessia  en Katarina! Anne Krüger brengt er de  internationale Show “Schäferin”. Daarnaast zal ook Dré van de VLP aanwezig zijn en kan je interactieve spelletjes doen bij de Dré Kids Route. Kortom, het wordt opnieuw een fantastische dag met tal van activiteiten!

En of het nog niet genoeg is kan je op de foto met Katarina, Prinsessia en Baba Yega !

Meer informatie via de website van JM.

Actie voor clubs en hun leden

Als lid van VLP kan je als club tickets aan voordeeltarief voor jouw clubleden en familie bestellen. De leden krijgen per ticket een korting van 9 euro en betalen slechts 11 euro in plaats van 20 euro (excl. verzendkost).  Opgelet, de tickets die via deze actie aangekocht kunnen worden, geven de hele dag (van 9u00 tot 18u00) toegang tot de Nekkerhal, maar geven enkel toegang tot de tribune voor de grote Kids Day Show van 11u00 tot 13u00 op de hoofdpiste !

Parking is voorzien op de parking Planckendael aan €8 inclusief shuttlevervoer naar de Nekkerhal (heen en terug).

Het is enkel mogelijk om tickets te bestellen via een VLP-club. De bestelperiode voor de tickets loopt van 15 oktober tot en met 10 december. De tickets kunnen afgehaald worden aan de ingang van de Nekkerhal door de clubverantwoordelijke, in 1 pakket.

Opgelet! Wil je wachttijden aan de ingang vermijden en wil je liever je tickets op voorhand krijgen zodat je ze als club kan verdelen? Geef dan je bestelling door voor 30 november en dan worden de tickets aangetekend opgestuurd naar de clubverantwoordelijke.

Wij kijken al uit naar een talrijke opkomst van VLP-leden!

Klik hier om tickets te bestellen.


Auteur: JVP
Foto's: VLP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian