contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39324
leden

Nieuws

04/07/2019 | Algemeen | Clubs   |  

Clubs: Groepsaankoop AED-toestel voor VLP-clubs

Koop als VLP-club aan verminderd tarief een AED-toestel voor jouw club !

Als VLP-club kan je aan een voordelig tarief een AED-toestel aankopen voor jouw club! VLP gaat hiervoor een samenwerking aan met Cardio Service. Deze firma is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in bedrijfshulpverlening.

Wat is een AED toestel?

Elk jaar overlijden er 1 op de 1.000 mensen aan een plotselinge hartstilstand, buiten het ziekenhuis. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en kan overal optreden: tijdens het sporten, op kantoor of gewoon thuis. 

Een geautomatiseerde externe defibrillator (AED) kan in sommige gevallen een hart weer op gang brengen, en kan dus een leven redden. Het gebruik van een AED-toestel gebeurt steeds in combinatie met reanimatie. Het is een draagbaar toestel dat een elektrische schok aan het hart toedient bij levensbedreigende hartritmestoornissen. De AED analyseert het hartritme van het slachtoffer en bepaalt automatisch of een stroomstoot het slachtoffer kan helpen.

Waarom een AED-toestel in jouw club?

Een AED in jouw club heeft enkele voordelen:

 1. Je maakt van jouw sportclub een veilige plek voor je sporters, bezoekers, medewerkers en de mensen die rondom jou wonen.
 2. Je geeft een positief signaal naar je leden, bezoekers en potentiële leden: hier zit je goed, hier ben je veilig!
 3. Je biedt jouw medewerkers de kans om zich bij te scholen tot hulpverleners. Hoe meer mensen er kunnen reanimeren en een AED kunnen gebruiken, hoe beter!

Welk AED-toestel bieden wij aan?

De Zoll AED Plus is een ééntalig semi-automatisch toestel welk volledig stof- en spatvrij (IP5/5) is. Elke gebruiker gaat zeer visueel via iconen en een display en met onmiddellijke feedback begeleid worden bij een eventuele interventie.

De technische specificaties:

 • analysetijd < 10sec.
 • geeft feedback tijdens de reanimatie, dit ook zowel verbaal als visueel, en gaat u dan ook corrigeren met het advies om dieper of sneller te werken en u bevestigen eens u het goed doet.
 • pacemakerdetectie (gaat schokken zelf als er een pacemaker aanwezig is)
 • ééntalig
 • dagelijkse zelftesten (test zichzelf dagelijks op alles: batterij, elektroden en bedieningsknoppen bij minste afwijking geeft hij een foutmelding)
 • levensduur batterij 5 jaar in standby
 • levensduur elektroden 5 jaar in standby
 • 8 jaar fabrieksgarantie

Kostprijs?

Als VLP-club geniet je van een korting van 15% op de aankoopprijs, alsook op een korting op de aankoop van een binnenkast (-50%) of een buitenkast (-17%).

Daarnaast doet VLP ook een interessante cash-back actie van € 200 voor elke VLP-club die een Zoll AED Plus aankoopt en laat installeren, omdat wij overtuigd zijn van de meerwaarde van een dergelijk toestel voor elke VLP-club.

Tot slot kan u, als VLP-club, deze aankoop ook opnemen in het Jeugdsportdossier.

  Prijzen zijn excl. 6% BTW
Zoll AED Plus - Semi-automaat NL € 1235,00*
Zoll pediatrische pads (< 25 kg - tweejaarlijks vervangen) € 85,00

Twee mogelijkheden kasten:

Rotaid Solid Plus binnenkast                                                                                                      € 115,00*
Rotaid Solid Heat Plus met alarm en LED-verlichting buitenkast                                               € 415,00*

Ouderhoudscontract - jaarlijkse bijdrage gedurende 5jaar  € 100,00

*Op deze prijzen is de korting reeds berekend

Interesse?

Kom HIER meer te weten over het belang van reanimatie.

Geïnteresseerde clubs kunnen hun contactgegevens schriftelijk doorgeven via melissa@vlp.be. Dit kan tot en met 30 november 2019.

Een contactpersoon van Cardio Service zal u nadien contacteren en u verder informeren over een eventuele aankoop.

Er zijn geen aankoopverplichtingen!


Auteur: HB
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian