contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
34209
leden

Nieuws

04/03/2019 | Algemeen | Clubs   |  

Clubs: Inschrijvingen voor Drédag 2019 staan open!

Op zondag 14 april 2019 gaat de tweede editie van de Drédag door. Na het succes van vorig jaar zijn we trots dit evenement opnieuw te kunnen aankondigen.

Wat?

De Drédag is een dag waar kinderen van 6 tot en met 16 jaar voor het eerst kunnen kennismaken met de wedstrijdsport of met een nieuwe discipline.

Kinderen en jongeren kunnen met een eigen paard of een paard van hun club deelnemen aan verschillende disciplines zoals jumping, dressuur, eventing, TREC, endurance ... 

De ruiters en paarden en/of pony’s dienen geen ervaring te hebben in een specifieke discipline. De bedoeling van deze dag is net dat kinderen en jongeren een fijne eerste kennismaking met een discipline hebben en op een laagdrempelige manier het wedstrijdgebeuren kunnen ervaren.

Waar?

De Drédag gaat door op de terreinen van RC Groentenjumping in Sint-Katelijne-Waver, Hageweg 5.

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan vanaf 4 maart tot en met 1 april (23u59) via deze pagina op de VLP-website: INSCHRIJVEN DRÉDAG

Wat moet je nog weten?

De clubwerking staat op de Drédag centraal. Deze dag is bedoeld voor onze VLP-clubs en het volledige gebeuren is hier dan ook op gebasseerd. De ruiters rijden steeds in blokken per discipline per club.

Zowel voor de ruitertjes als voor de broertjes en zusjes is er randanimatie voorzien.

Vragen?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Bekijk dan deze pagina of neem contact op met Ellen Mallezie via ellen@vlp.be.


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian