contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
37436
leden

Nieuws

08/10/2018 | Algemeen | Clubs   |  

Clubs: Is jouw club al ingeschreven voor de VLP-Club Battle?!

 

Misschien had je er al van gehoord, maar de VLP Club Battle powered by Cavalor is terug! De voorbije edities waren steeds geslaagd en ook jouw club kan zich nog inschrijven voor een selectiewedstrijd dit jaar!

Wil jij er ook bij zijn? Spreek dan snel je club aan want inschrijven kan nog steeds! De instapvoorwaarden zijn dit jaar verlaagd en een team samenstellen is gemakkelijker dan vorige jaren! Vorm samen met enkele clubgenoten een team en wie weet ben jij er bij op de grote finale op Flanders Horse Expo!

Aan de selectiewedstrijden kunnen 25 teams van 4 combinaties deelnemen. Van elk team nemen twee ruiters/amazones het dressuurgedeelte (proef I3 en N1.2) voor zich, de andere twee zullen het springgedeelte (70cm en 90 cm stijlspringen) afwerken.

Van deze 4 ruiters dienen er minstens 2 een recreatieve vergunning te hebben. Deze ruiters zijn nog nooit gestart op een officiële wedstrijd, binnen geen enkele discipline. Deelnemers zijn minimum 12 jaar en in het bezit van een A-brevet. Deelnemen kan zowel met een paard als pony.

Het reglement van de Club Battle kan je hier vinden.

De inschrijvingen voor beide wedstrijden zijn geopend. Inschrijven kan enkel via deze inschrijvingsmodule via de VLP-website. 
Inschrijven voor de wedstrijden:
- 21/10/2018 - Dentergem: inschrijvingen staan langer open! Inschrijven kan tot en met donderdag 11/10/2018.
- 25/11/2018 - Meerdonk: inschrijven tem 12/11/2018
 

 


Auteur: EM
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian