contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40136
leden

Nieuws

06/10/2016 | Algemeen | Clubs   |  

Clubs: Is jouw club al ingeschreven voor de VLP-Club Battle?


Ook dit jaar organiseert VLP terug een VLP Club Battle! Om elke club de kans te geven om hieraan deel te nemen, organiseren we dit jaar drie selectiewedstrijden. De 15 beste clubs krijgen dan de kans om deel te nemen aan de grote VLP Club Battle Finale tijdens Flanders Horse Expo in Gent!
Na deelname aan 1 van de selectiewedstrijden maak je misschien wel kans om te strijden voor de titel tijdens de finale op Flanders Horse Expo in Gent!

Wil jij er ook bijzijn? Spreek dan snel je club aan want inschrijven kan nog steeds! Vorm samen met enkele clubgenoten een team. Van elk team nemen er twee amazones/ruiters het dressuurgedeelte (E7 en A6) voor zich en twee ruiters/amazones het springgedeelte voor zich (70 cm en 90 cm).

Van deze 4 ruiters dienen er minstens 2 een recreatieve vergunning te hebben. Deze ruiters zijn nog nooit gestart op een officiële wedstrijd, binnen geen enkele discipline. Deelnemers zijn minimum 12 jaar en in het bezit van een A-brevet. Deelnemen kan zowel met een paard als pony.

Het reglement van de VLP Club Battle kan je hier vinden.

Inschrijven voor de selectiewedstrijden van de VLP club battle kan vanaf nu tot en met de maandag voor de wedstrijd (= sluitingsdag). Inschrijven kan enkel via deze inschrijvingsmodule via de VLP-website (Klik hier om jouw club in te schrijven!) . Details van de verschillende wedstrijden zijn terug te vinden op het voorprogramma dat gepubliceerd zal worden via www.vlp.be.

Aarzel niet en vorm met jouw clubgenoten snel een team! Veel succes en tot op een van de selectiewedstrijden!

Auteur: E VW
Foto's: VLP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian