contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39803
leden

Nieuws

30/10/2019 | Algemeen | Clubs   |  

Clubs: Laatste kans om in te schrijven voor de VLP Club Battle!

Op zondag 17/11/2019 staat de selectiewedstrijd voor de VLP Club Battle gepland. De 14 beste teams gaan door naar de finale op Flanders Horse Expo. Je kan hiervoor nog steeds inschrijven!

Concreet:
Een team bestaat opnieuw uit 4 combinaties. Van elk team nemen twee ruiters/amazones het dressuurgedeelte voor zich, samen moeten zij een pas de deux op muziek rijden (pas de deux en muziek naar keuze). De andere twee zullen samen het jumpingonderdeel (70cm en 90 cm) in team afwerken. Er wordt in estafettevorm een samengesteld jumpingparcours (beoordeeld op stijlrijden) verreden. De eerste ruiter legt het eerste deel van het parcours af (70cm) en wanneer hij/zij terug is, kan de tweede ruiter starten met het tweede deel van het parcours (90cm).

Van deze 4 ruiters dienen er minstens 2 een recreatieve vergunning te hebben. Deze ruiters zijn nog nooit gestart op een officiële wedstrijd, binnen geen enkele discipline. Deelnemers zijn minimum 12 jaar en in het bezit van een A-brevet. Deelnemen kan zowel met een paard als pony.

We helpen je graag op weg: 

Inschrijven?!
Inschrijven voor de selectiewedstrijd in Stal Bocage kan tot maandagavond 4/11/2019, via de inschrijvingsmodule via de VLP-website. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Aarzel niet om ons te contacteren via info@vlp.be.

Ga met je club naar Flanders Horse Expo!
Dus, wil jij ook kans maken om naar de finale te gaan in Flanders Horse Expo met jouw club? Spreek dan snel je clubverantwoordelijke aan en vorm een team om mee te doen aan de selectiewedstrijd! Veel succes!


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian