contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40125
leden

Nieuws

07/03/2019 | Algemeen | Clubs   |  

Clubs: Minihorseball bij VLP-club GT

Kan je al een beetje paardrijden en ben je op zoek naar een andere discipline? Bij VLP-club GT kan je terecht voor minihorseball-lessen. Natasha Goldsmith richtte in september 2018 een minihorseballclub op voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Wat begon als een kleine club met 8 schetlanders groeide al snel uit naar een club met 16 schetlanders en meer enthousiaste leden.

Deze VLP-club organiseert elke woensdag en ook vaak op zaterdag een training in twee groepen. Alle schetlandpony's hebben een horseball achtergrond en zijn speciaal geselecteerd om kinderen op een veilige manier kennis te laten maken met deze discipline. Naast de minihorseball is het ook mogelijk om dressuurlessen te volgen en hier wordt dan ook veel belang aan gehecht. In de vakanties worden er kampen gegeven die in teken staan van variatie en er wordt ook elke dag een horseball les gegeven.

Ben je tussen de 5 en 12 jaar, beheers je stap, draf, galop en heb je zin om kennis te maken met de discipline horseball? Neem dan contact op met deze VLP-club via Facebook of stuur een e-mail naar info@minihorseball.be. Je kan Natasha ook telefonisch bereiken via +324 86 31 77 07.

Naast de lessen op Goldsmith Stables trekt deze VLP-club ook rond met hun pony's om demo's en initiatielessen te geven. Op deze manier kunnen andere clubs en maneges hun clienteel op een leuke en veilige manier laten kennismaken met horseball.  

Minihorseball by Goldsmith Stables, regio Gent


Auteur: HB
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian