contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40135
leden

Nieuws

05/04/2018 | Algemeen | Clubs   |  

Clubs: Nieuwe editie 'Special Horse Fun Day' na groot succes in 2017

Na een succesvolle editie in 2017, zet Manege De Verbrande Brug zijn deuren opnieuw open voor kinderen met een beperking. Op zaterdag 21 april 2018 organiseert de manege in Eppegem opnieuw een 'Special Horse Fun Day'.

Maar wat houdt deze unieke dag concreet in? De 'Special Horse Fun Day' is een initiatie paardrijden voor kinderen met een beperking. De gasten kunnen kiezen uit tal van leuke activiteiten die in het teken staan van hippotherapie. 

Om deze dag opnieuw geslaagd te laten verlopen, stelt Manege De Verbrande Brug zelf een aantal van zijn manegepaarden en gebruik van de grote binnenpiste ter beschikking. Enkele druppeltjes regen mogen de deelnemers dus zeker niet tegenhouden! Het hele vrijwilligersteam doet zijn uitstekende best om elke deelnemer de tijd van zijn of haar leven te bezorgen. Bovendien draagt Foundation Mechelen vzw een financieel steentje bij aan dit fantastisch initiatief.

Om een beter idee te krijgen van hoe deze dag precies in zijn werk gaat, bekijk dan zeker eens de aftermovie van 2017: 

Iedereen die meer informatie wil over deze dag, interesse heeft om in te schrijven of dit initiatief mee wil ondersteunen; twijfel niet en contacteer de mensen van Horse Fun via de website van Manege Verbrande Brug op http://www.manegeverbrandebrug.be/ of bel naar 02 251 12 12.


Auteur: CM
Foto's: André Janssens
« ga terug

Partners:






met steun van:





media partners:







 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian