contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40007
leden

Nieuws

14/06/2018 | Algemeen | Clubs   |  

Clubs: Organiseer een activiteit op Dag van de Trage Weg!

Met het jaarlijks campagneweekend Dag van de Trage Weg zetten duizenden wandelaars, fietsers en ruiters in heel Vlaanderen trage wegen in de kijker. Ze benadrukken hun belang voor veilige, gezonde en aangename verplaatsingen, vaak ook korter en sneller. Bovendien vormen veldwegen en bospaden de ideale uitvalsbasis voor ruiters om de omgeving of een mooi landschap te verkennen.

Alle clubs van de Vlaamse Liga Paardensport kunnen een activiteit organiseren tijdens het weekend van 20-21 oktober: een verkennende tocht, uitstippeling van een nieuw parcours, een gezinsevenement, enz. Alle soorten activiteiten op, langs en over trage wegen zijn mogelijk. Door deelname aan Dag van de Trage Weg geef je bovendien gemeentebesturen het signaal dat trage wegen belangrijk zijn.

Laat je inspireren op www.dagvandetrageweg.be, organiseer één van de vele activiteiten in Vlaanderen en reken op ondersteuning en bekendmaking door Trage Wegen vzw. Vragen? Neem contact op via info@dagvandetrageweg.be of 09 331 59 26.

 


Auteur: EVW via persbericht Dag van de Trage Wegen
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian