contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40009
leden

Nieuws

29/11/2017 | Algemeen | Clubs   |  

Clubs: Roadshows 2017 - een terugblik!

Tijdens de maand november trok VLP de baan op! In iedere Vlaamse provincie werden er twee VLP-roadshows georganiseerd. Met deze roadshows wilden we graag de clubs samenbrengen voor een interessante en leerrijke middag of avond.

NIeuw voor de roadshows van 2017 was dat deze roadshows tweemaal per dag werden georganiseerd. We probeerden om onze roadshows zo toegankelijk mogelijk te maken om zowel een middag- als avondsessie te organiseren.

De aanwezige clubs en de clubverantwoordelijken werden als eersten ingelicht over:

  • De nieuwe leerlijn
  • De vernieuwe brevettenwerking
  • Het jeugdsportproject   
  • Het organiseren van brevetten, wedstrijden...

Elke aanwezige cub kreeg ook een map met daarin alle nuttige informatiefiches. In deze map kunnen de clubs informatie terugvinden over het lidmaatschap, verzekeringen, wedstrijden... Kon jij er als club niet bij zijn maar ontvang je toch graag een map? Vraag deze dan aan via Ellen@vlp.be.

Normaal gesproken zijn het de clubs die ons contacteren, met deze roadshows willen we het omgekeerde bereiken. Wij willen met onze informatie naar de clubs toegaan. Daarom gingen deze infoavonden door bij één van de aangesloten VLP-clubs. Via deze weg wenst VLP de gastclubs nogmaals van harte te bedanken! We werden er steeds hartelijk ontvangen.

Met de inrichting van deze roadshows hebben we een een 60-tal clubs bereikt. Helaas konden de roadshows in Limburg niet doorgaan wegens te weinig inschrijvingen. We betreuren deze beslissing ten zeerste en hopen op een grotere opkomst bij toekomstige evenementen in Limburg. We hopen alvast dat de aanwezige clubs het een leerrijk evenement vonden en bedanken hen dan ook voor de opkomst!

WIl je graag wat meer informatie over bovenstaande onderwerpen? Dan kan je steeds terecht bij Ellen en Valerie via ellen@vlp.be en valerie@vlp.be. Heb je een andere vraag voor de VLP-medewerkers? Via deze weg kan je zien wie voor wat verantwoordelijk is en bij wie je dus terecht kan. Aarzel niet om ons te contacteren!

 


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian