contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39977
leden

Nieuws

29/11/2019 | Algemeen | Clubs   |  

Clubs: Stoeterij Hidalgo organiseert opnieuw een tweedehandsbeurs t.v.v. De Warmste Week

Op zondag 1 december 2019 van 9.00u-19.00u  is iedereen welkom op VLP-club Stoeterij Hidalgo te Maldegem. In samenwerking met De Westeynde Ruiters organiseren ze ook dit jaar een tweedehandsbeurs paardenmateriaal ten voordele van De Warmste Week - Music for Life. Naast een bezoek aan de verschillende standjes kan je ook een glaasje glühwein of een warme chocolademelk drinken in de gezellige winterbar. Dit jaar zal er ook een champagne bar ten voordele van Eye Hope. Om 15.00u zal er een demo agility plaatsvinden door vzw Habitus Hondenschool.

Als bezoeker betaal je €1 inkom en deze opbrengst gaat integraal naar VZW Hachiko. Een organisatie waar assistentiehonden worden opgeleid voor personen met een motorische beperking. Hun doelstelling is de opleiding, matching en verdere begeleiding van hulphonde, meldhonden en duohonden in functie van een betere levenskwaliteit voor personen met een motorische beperking of epilepsie.

Adres: Stoeterij Hidalgo - Oosteindeke 49a, 9991 Maldegem


Auteur: HB
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian