contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
37436
leden

Nieuws

06/06/2019 | Algemeen | Clubs   |  

Clubs: Winnaars VLP Club Battle krijgen bezoek van Michèle George en Lieven Devos

In februari 2019 namen de VLP-clubs het voor een vierde keer tegen elkaar op op de VLP Club Battle op Flanders Horse Expo. Deze samenwerking tussen VLP, Cavalor, Epplejeck en Flanders Horse Expo mocht opnieuw heel wat ambitieuze deelnemers verwelkomen. Uiteindelijk was het Stal Fonck die met de hoofdprijs ging lopen! De winnaars van de VLP Club Battle gingen naar huis met prijzen gesponsord door Epplejeck en Cavalor en als kers op de taart de Cavalor Trainingsday voor zowel de jumping- als dressuurruiters. 

Dinsdag 4 juni was het zover, Stal Fonck kreeg hoog bezoek van Michèle George en Lieven Devos. De amazones kregen per twee een dressuur- of springtraining voorgeschoteld. Lili Michiels en Merel De Vetter kregen les van Lieven Devos, terwijl Maaike Van Langenhoven en Jutta Van Impe onder handen genomen werden door Michèle George. De combinaties kregen heel wat nieuwe tips en tricks mee!

Hebben jij en je club ambitie om aan de volgende editie van de VLP Club Battle deel te nemen? Hou dan zeker onze website in het oog!

 

 


Auteur: HM
Foto's: Eline Hebbrecht en Audrey De Bock
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian