contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40184
leden

Nieuws

25/02/2018 | Algemeen | Clubs   |  

Clubs: vzw De Gaverbeek wint finale Club Battle!

De VLP Club Battle, powered by Cavalor, is ondertussen aan zijn derde jaar toe en ook dit jaar werd de grote finale verreden in Flanders Horse Expo. Dit jaar hadden de clubs en ruiters echter een nog grotere motivatie om hun beste beentje voor te zetten want de finale ging dit jaar door in de hoofdpiste in hal 1! In het najaar van 2017 konden alle clubs zich inschrijven voor de selectiewedstrijden. De 14 beste clubs van deze selectiewedstrijden namen het vandaag tegen elkaar op!

De teams bestonden telkens uit 2 dressuurruiters (initiatieniveau en niveau 1) en 2 jumpingruiters (70cm en 90cm). De scores van deze twee disciplines werden bij elkaar geteld en zo kregen we het volgend klassement:

1. De Gaverbeek  (Melissa Van Hamme, Ilse Van Den Bogaerde, Pepijn De Vreese en Manon Pauwels)

2. Speelhoven (Alana Duson, Ine Van Heuverbeke, Brent Cuypers en Steffi Van Loo)

3. Stal den Buiten (Jennifer Palmaers, Helena Van Lierop, Kim Gooris en Nele Noens)

De winnende club wint een Cavalor Trainingsdag in eigen club voor de ruiters door een bekende topruiter.

Ook dit jaar was er naast het sportieve luik terug aandacht voor de teamspirit en supportersgeest van de club! Na het grote succes van vorig jaar was de Teamspirit Battle! Naast de beste sportieve prestaties konden de clubs ook strijden voor de beste supportersgeest en dit door verschillende criteria.

De geselecteerde clubs mochten allemaal een mascotte meenemen naar de finale en werden gevraagd om een filmpje te maken waarbij zij hun club voorstelden. Daarnaast schonken we ook veel aandacht aan het welzijn van de paarden en de fair play van de supporters. Kortom, er werd op alles gelet tijdens deze Teamspirit Battle! De sfeer zat er goed in en ook onze Dré van de VLP was van de partij! Het werd ongelofelijk spannend.

Uiteindelijk was het Speelhoven deze Teamspirit Battle won! Deze club wint een Cavalor Club Party, een heus clubfeest om met de ganse club de overwinning te vieren, aangeboden door Cavalor. Dat wordt alvast een feestje! We geven ook graag nog een eervolle vermelding voor de VLP-clubs De Hoefslag en Hof van Mulders die respectievelijk tweede en derde werden in deze Team Spirit Battle.

De finale van de VLP Club Battle was opnieuw een groots succes! Er waren massaal veel supporters op post en de sfeer zat goed!

De volledige uitslag en sfeerfoto's komen in de loop van volgende week online!


Auteur: EVW
Foto's: J-Image (Julie D'Hondt)
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian