contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40009
leden

Nieuws

01/12/2017 | Algemeen | Clubs   |  

Clubs/Opleidingen: opleiding 'ouders en clubs: één doel' afgelast

VLP probeert een interessant bijscholingsaanbod te geven. Ook in december stonden er twee bijscholingen op de kalender. Helaas moeten we de eerste bijscholing "Ouders en clubs: één doel?!", die gepland stond op 4 december, aflassen wegens te weinig inschrijvingen. We zullen nu uitkijken naar een nieuwe datum om deze bijscholing te laten doorgaan.

VLP organiseert in samenwerking met Dynamo-project wel nog een andere opleiding, waar je nog steeds voor kan inschrijven:

Opleiding EHBO bij ruiters:

Wat?
Als lesgever of trainer ben je vaak de eerste persoon die betrokken is bij een valpartij of ongelukje in de stallen. Het correct handelen bij dergelijke (nood)situaties kan van levensbelang zijn.

Sylvie Broos, voormalig spoedverpleegkundige, leert je in deze praktische bijscholing op een correcte manier de eerste hulp toe te passen. Dit zowel in ernstige als minder ernsitge situates.

Wanneer?
11 december 2017 van 19u00-22u00

Waar?
Sporthotel Gent
Zuiderlaan 17
9000 Gent

Voor wie?
Deze opleiding ins een opleiding in het kader van het  initiator+ nascholingaanbod. Het is dus gericht naar lesgver en trainers. Elke gediplomeerde trainer krijgt na de bijscholing ook een attest toegestuurd zijn/haar VOTAS-account.

Kostprijs?
€20 voor VLP-leden en €25 voor niet VLP-leden. Gelieve vooraf te betalen via overschrijving op het rekeningnummer BE06 4410 6333 8122 met als mededeling  "Naam + bijscholing EHBO".

Inschrijven?
Inschrijven kan via deze link.


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian