contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39797
leden

Nieuws

15/10/2019 | Algemeen | Algemeen   |  

De Warmste Week: KBRSF veilt Longines horloge Peter Weinberg

De Belgische Ruitersportfederatie (KBRSF) veilt in het kader van De Warmste Week het Longines horloge van chef d'équipe jumping Peter Weinberg. Het horloge won hij tijdens de Nations Cup in Barcelona vorig jaar en is hetzelfde als dat van de ruiters.

De opbrengst van deze veiling gaat naar het Revalidatieziekenhuis Inkendaal in Vlezenbeek voor het aanleggen van een Sensory Trail, een project waarbij de revalidanten samen met de therapiepaarden hun grenzen zullen verleggen met prikkels van buitenaf. 

Bieden kan vanaf 15 oktober 2019 via charity@equibel.be. De veiling eindigt op zaterdag 19 oktober 2019 om 10.00u. Dagelijks zal er een update gegeven worden en zal de top drie van deze online veiling uitgenodigd worden tijdens de Woodland's international Sales bij Van Turnhout's in Koninkshooikt op zaterdagavond  voor de ontknoping. 

 


Auteur: HB via KBRSF
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian