contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40135
leden

Nieuws

14/04/2018 | Algemeen | Algemeen   |  

Drédag: De eerste editie van de Drédag van VLP staat voor de deur

Morgen is het zover. De eerste Drédag van de Vlaamse Liga Paardensport vzw staat voor de deur. Wij verwelkomen jullie graag op de terreinen van Stal Ceulemans (Hageweg 5, 2860 Sint-Katelijne-Waver).

Nog steeds niet van de Drédag gehoord? Hier nog even kort het concept. De Drédag is een dag waar kinderen van 6 tot en met 16 jaar voor het eerst kennismaken met de wedstrijdsport of met een nieuwe discipline. De ruitertjes kunnen morgen zonder enige ervaring in een specifieke discipline deelnemen aan dressuurproeven, een jumpingparcours, een enduranceparcours of zelfs aan TREC of eventing. Met de Drédag wil VLP de jongeren op een laagdrempelige manier het wedstrijdgebeuren laten ervaren.

 

Tijdens deze dag staat alles in het teken van de clubwerking. De dag is bedoeld voor VLP-clubs en draait dus volledig rond hen. Meer dan 200 deelnemers uit VLP- clubs komen proeven van de wedstrijdsport op deze eerste unieke editie van de Drédag. De ruitertjes rijden steeds in blokken per discipline per club en kunnen zo de dag samen met hun clubgenoten beleven.

Naast de deelnemende ruitertjes zijn ook supporters zeker welkom! Neem je nog niet deel en wil je eerst even de kat uit de boom komen kijken? Ook dat kan! Er is bovendien heel wat randanimatie voorzien, waarbij je kan deelnemen zonder pony of paard! Kom gerust langs met vriendjes, vriendinnetjes, mama's, papa's, nichtjes, neefjes,... Het zonnetje heben we besteld en het ziet ernaar uit dat de weergoden ons gunstig gezind gaan zijn! Kortom, een dag om niet te missen!

Hopelijk tot morgen op de terreinen van de Groentenjumping in Sint-Katelijne-Waver!

Ontdek hier een kleine sneakpeak:

 


Auteur: CM
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian