contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40119
leden

Nieuws

08/03/2018 | Algemeen | Clubs   |  

Drédag: Op 15/04/2018 is ht zo ver en inschrijven kan vanaf nu!

Over een paar weken is het zover. Op zondag 15 april 2018 gaat namelijk de eerste Drédag van de Vlaamse Liga Paardensport vzw door:

Wat?

De Drédag is een dag waar kinderen van 6 tot en met 16 jaar voor het eerst kunnen kennismaken met de wedstrijdsport of met een nieuwe discipline. Op deze dag kan je je ruitertjes met een eigen paard of met een paard van je eigen club laten deelnemen aan dressuurproefjes, een jumpingparcours, een enduranceparcours of zelf aan TREC of eventing. Je ruiters en paarden en/of pony’s dienen geen ervaring te hebben in een specifieke discipline. De bedoeling van deze dag is net dat kinderen en jongeren een fijne eerste kennismaking hebben met een discipline en een laagdrempelige vorm van het wedstrijdgebeuren.

Waar?

De Drédag zal doorgaan op de terreinen van de Groentejumping in Sint-Katelijne-Waver (Hageweg 5 2860 Sint-Katelijne-Waver)

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan vanaf nu, via deze link onderaan op deze pagina.

De clubwerking staat op de Drédag centraal. Deze dag is bedoeld voor onze VLPclubs en het volledige gebeuren zal dan ook rond hen draaien. De ruiters rijden steeds in blokken per discipline per club. Je kan deze dag dus optimaal beleven met je eigen club.

Om dit clubgevoel nog te versterken worden alle proeven gereden zonder klassement en is er voor elke ruiter een leuke attentie voorzien. Ook voor de club zal een tof pakket voorzien zijn met gadgets. Ten slotte trakteert de organiserende VLPclub Groentenjumping de club met een drankbonnetje voor elke deelnemende ruiter.

Ook is er randanimatie voorzien voor de ruiters, broertjes, zusjes… Kortom een dag om niet te missen!

Heb je nog vragen of wens je meer informatie. Neem dan zeker een kijkje op de website of neem contact op via ellen@vlp.be


Auteur: VLP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian