contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40119
leden

Nieuws

05/04/2017 | Algemeen | Algemeen   |  

Dressuur: Avenant aan het nationaal reglement dressuur, editie 2017

Tijdens de KBRSF Commissievergadering dressuur van 31 maart 2017 en op expliciete vraag van de KBRSF topsportcel, die het gevolg is van een interventie van de technical advisor Sjef Janssen aangaande de organisatie van het Belgisch kampioenschap Seniors (Bijlage B van het reglement), werd er unaniem beslist door de aanwezige leden, dat de Commisse "uitzonderlijk", niet kan worden ingeroepen als "jurisprudentie”, een afwijking toestaat op artikel 503 van het reglement.

Gezien de omstandigheden, CHIO Aken en het Europees Kampioenschap te Göteborg, werd er beslist dat het Belgisch kampioenschap Seniors dit jaar zal doorgaan op 2 (twee) proeven: "Grand Prix" en “Freestyle Grand Prix" als onderdeel van het "Flanders Dressage event” gehouden van 26 tot 30 juli 2017. De organisator kan vrijblijvende een proef aanbieden de dag voor de Grand Prix - open voor atleten die deelnemen aan de kampioenschap Seniors.


Auteur: AK via Equibel
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian