contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39803
leden

Nieuws

05/11/2019 | Algemeen | Algemeen   |  

Dressuur: Kalender nationale dressuurwedstrijden 2020

De nationale dressuurcommissie publiceerde de kalender voor de nationale dressuurwedstrijden in 2020.
De kalender werd opgemaakt op basis van de procedure in het nationaal dressuurreglement om op die manier een mooie spreiding van de wedstrijden te voorzien doorheen het kalenderjaar. Ook werd ervoor gezorgd dat iedere organisatie minimum 1 van de aangevraagde CDN's organiseert in de periode tussen 1 april en 31 oktober.

In principe kunnen ruiters ervan uitgaan dat op nagenoeg alle geplande wedstrijden proeven georganiseerd worden alle jeugd- en seniorruiters.
Een uitzondering op deze regel zal alvast CDV Gent zijn. Hierop zal een vernieuwd concept met kür op muziek georganiseerd worden. Begin 2020 zal dit concept bekend gemaakt worden.

Nog op de kalender staan reeds de 2 selectiewedstrijden aangeduid voor het WK voor jonge dressuurpaarden. Deze zullen doorgaan op 16/05/2020 en 13/06/2020.
Ook de wedstrijden binnen de Beker van België voor jonge paarden (voormalige cyclus voor jonge dressuurpaarden) zijn ingepland.

KALENDER NATIONALE DRESSUURWEDSTRIJDEN 2020
 

 


Auteur: AK
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian