contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40184
leden

Nieuws

04/10/2018 | Algemeen | Algemeen   |  

Dressuur: Start van de Elite staat voor deur

Met nog een dikke twee weken vóór de eerste selectiewedstrijd binnen de Elite Cup draaien de voorbereidingen op volle toeren. VLP wil immers opnieuw met een ijzersterk team aantreden op Vlaanderens Kerstjumping Mechelen!

Nog nooit gehoord van de Elite Cup?

De beste twee ruiters binnen ieder niveau worden geselecteerd voor de finale die doorgaat op Vlaanderens Kerstjumping Mechelen. Daar nemen deze ruiters elk binnen zijn/haar niveau het op tegen twee ruiters van LEWB en twee ruiters van LRV. Ze tonen er het beste van zichzelf in hun kür op muziek.

Ben jij jonger dan 21 jaar (of niveau 3 tem 25 jaar), start je met een paard en droom jij ervan om je kunnen aan het grote publiek te laten zien op de "heilige bodem" van Vlaanderens Kerstjumping Mechelen?

Aarzel geen seconde, maak je kür op muziek en schrijf je in voor de selectiewedstrijden!

VLP hoopt dit jaar opnieuw de podiumplaatsen in de wacht te slepen en verwacht dan ook alle jeugdruiters in topvorm aan de start van de selectiewedstrijden.

Voor alle reglementen, kalender inschrijvingen en info KLIK HIER.


Auteur: AK
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian