contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39803
leden

Nieuws

25/10/2019 | Algemeen | Algemeen   |  

Dressuur: Update 2 - 2019

 

In deze 2e dressuurupdate van dit jaar starten we reeds met de voorbereidingen van 2020. Je krijgt meer info over de paddockregels en er zal een vernieuwd evaluatiesysteem geïntroduceerd voor de nationale dressuurwedstrijden. 
Binnenkort start ook de Elite Cup. hier wagen jeugdruiters hun kans op een finaleticket voor Vlaanderens Kerstjumping Mechelen. 
Als laatste ronden ook de ruiters binnen de Youngsters Cup hun jaar af met de Superfinale in Luik. 

Paddockregels Elite Cup Evaluatie nationale wedstrijden Youngsters Cup naar Luik

Paddockregels

De VLP dressuurcommissie heeft een aantal regels opgedist betreffende het gedrag en de voorrangsregels in de paddock. Dit zijn hoofdzakelijk wellevendheidregels waarop iedereen kan terugvallen in geval van een uitzichtloze discussie. Wij rekenen op de hoffelijkheid van eenieder en het respect voor jouw collega ruiter !
Paddockregels

 

Elite Cup

Dit is een criterium enkel voor provinciale ruiters welke zich kunnen of willen onderscheiden in hun kunnen. De beloning is o.a. een finale rijden op het grootste evenement van België; “Jumping Mechelen”. Deze ruiters nemen het op tegen LRV en LEWB-ruiter. Droom jij al van een Finaleticket? Schrijf je dan in voor de selectiewedstrijden! De eerste gaat door op vrijdag 1/11 in Turnhout bij Dena Stables. 
VLP hoopt de winning mood van de voorbije jaren verder te zetten en aan de start te komen met een sterk team!
Hier wil ik meer over weten. 

 

Evaluatie nationale wedstrijden

Sinds geruime tijd wordt een evaluatiedocument ingevuld door de juryvoorzitter, chief steward en het wedstrijdsecretariaat op een CDN ! Dit document gaat naar de verantwoordelijke dressuur bij VLP en kan, indien nodig, opgevolgd worden door de commissie(s).

We hebben dit document recent gedigitaliseerd, vereenvoudigd en ook ter beschikking gesteld van de ruiters en organisatoren. De vereenvoudiging moet zorgen dat de hoop non-informatie of fake news verdwijnt en de “leesbaarheid” verhoogt. Verder wil de VLP dressuurcommissie dat de inspraak van de ruiters en organisatoren meetelt ! We moeten tenslotte SAMEN naar een betere toekomst !

Wat moet je doen ? Weinig! Als official zal er een link naar jouw mailadres gestuurd worden NA een CDN, door erop te klikken kan je jouw mening invullen en eenvoudig doorsturen door op de “SUBMIT” knop de drukken.  Als ruiter/ omstander kan je feedback doorgeven via de WEBSITE. Indien je niets te melden hebt, hoef je niks te doen !

Youngsters Cup naar Luik

 

In samenwerking met LEWB werd beslist om een gezamelijke superfinale te rijden op jumping LUIK! Een beperkt deelnemersveld zal zich met elkaar kunnen meten op maandag 28 oktober 2019 in Superfinale van de Youngsters Cup. We wensen alle VLP-combinaties veel succes!
Programma Jumping Luik

 

 

Tot uw dienst!
De VLP Dressuurcommissie

 


Auteur: AK
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian