contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40184
leden

Nieuws

16/09/2017 | Algemeen | Algemeen   |  

Dressuur: VLP wil talentvolle ruiters in Mechelen met Elite Cup

Is het altijd jouw droom geweest om te schitteren tussen de witte hekjes van Vlaanderens Kerstjumping Mechelen?

Dan wordt je droom misschien wel werkelijkheid!

VLP organiseert dit jaar de 1e editie van de Elite Cup. De Elite Cup bestaat uit 3 selectiewedstrijden en een grote finale op Vlaanderens Kerstjumping Mechelen.

Met deze cup heeft VLP als doel om talentvolle jonge ruiters met paarden te stimuleren en hen de kans te geven zich te tonen op een van de grootste paardenevenenementen in België.

Ruiters die geselecteerd willen worden dienen op minstens 2 van de 3 selectiewedstrijden een aangepaste kür op muziek voor te stellen. Van de ranking binnen de proeven kür op muziek wordt een tussenranking opgemaakt (zie reglement).
De 2 beste ruiters per reeks zullen het in de finale in Mechelen opnemen tegen 2 ruiters, gelesecteerd binnen LEWB in hetzelfde niveau.
De Elite Cup wordt georganiseerd voor ruiters met paarden binnen niveau 1, 2 en 3 tussen 12 en 21 jaar voor niveau 2 en 12 en 25 jaar voor niveau 3.
Op deze wedstrijden worden geen handicappunten toegekend, maar bestaande combinaties moeten wel starten binnen hun huidige niveau. Starten binnen een hoger niveau is toegestaan. Starten in een lager niveau niet. Nieuwe combinaties kunnen hun startniveau kiezen.

Wil je deze kans niet missen? Start dan alvast met het opmaken van je kür op muziek en dan verwachten we jou op de selectiewedstrijden!

Deze cup wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Ruitersport Maddelin.

KLIK HIER voor meer info en inschrijvingen.
 


Auteur: AK
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian