contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40007
leden

Nieuws

05/07/2018 | Algemeen | Algemeen   |  

Dressuur: finale Elite Cup gaat opnieuw door op Kerstjumping Mechelen

Dit jaar organiseert VLP opnieuw de Elite Cup. Dit betekent dat onze jeugdige dressuurruiters zich in de zomervakantie alvast mogen klaarmaken om in het najaar mee te dingen naar een fel begeerd plaatsje in de finale van de Elite Cup op Vlaanderens Kerstjumping Mechelen.
Net als in de voormalige superfinale van de Youngsters Cup, zullen onze ruiters het dit jaar niet alleen moeten opnemen tegen ruiters van LEWB, maar ook tegen ruiters van LRV.
Een droom in vervulling zien gaan en je kunnen aan het grote publiek laten zien op de "heilige bodem" van Vlaanderens Kerstjumping Mechelen? Maak je kür op muziek klaar en schrijf je in voor de selectiewedstrijden!
Vorig jaar kwam VLP aan de start met een ijzersterk team en schreef zo de winst in de 3 proeven op haar naam!
In niveau 1 won Rasheda Peters de proef met Guapi v/h bloemenhof. Beaudine Pieters schreef in niveau 2 de winst op haar naam met East Point. In niveau 3 reed Loranne Livens haar Aragon overtuigend naar de winst. Ook de andere ruiters behaalden mooie top 3 plaatsen.
VLP hoopt het uiteraard dit jaar minstens even goed te doen en verwacht alle jeugdruiters in topvorm aan de start van de selectiewedstrijden.

Voor alle reglementen, kalender en info KLIK HIER.


Auteur: AK
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian