contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
9813
leden

Nieuws

06/09/2017 | Algemeen | Clubs   |  

Dressuur: vzw De Gaverbeek organiseert eerste editie Dressuur Waregem

VLP-club De Gaverbeek organiseert van 14 tot 17 september voor het eerst een internationale dressuurwedstrijd. De internationale dressuurtop zakt af naar het Sport Vlaanderendomein in Waregem. Ook VLP-Talent Jorinde Verwimp zal aanwezig zijn. Er staan tijdens deze internationale dressuurwedstrijd ook een pony, Junior, Young Rider en U25-reeks op het programma.

 

Op vrijdagavond komt het VLP-Demoteam langs. Het demoteam vormt het uithangbord van de Youngsters Cup. Het team bestaat uit 9 getalenteerde ruiters en zij brengen een leuke carrousel op muziek onder leiding van Annick De Spiegeleer. Het demoteam brengt hun voorstelling om 20u.

Op zaterdagavond is er een interessante dressuurclinic met toptrainer Stefan Hollanders. Deze clinic kan je gratis volgen en begint om 20u. Naast de topsport kan je ook genieten van een heleboel randanimatie. Zo zullen er enkele winkeltjes aanwezig zijn met verscheidene producten en kan je een gezellig glaasje drinken in de tent tijdens dit prachtige gratis evenement.

Het loont de moeite om hier bij te zijn. Het gehele evenement is volledig gratis. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig om te genieten van de dressuursport en te supporteren voor onze Belgische top.

www.dressuur-waregem.be

 


Auteur: EVW via persbericht Dressuur Waregem
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian