contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40117
leden

Nieuws

21/02/2014 | Algemeen | Clubs   |  

EVS: Kies kleur tegen pesten!

Je hebt het wellicht al gehoord. Vandaag start de week tegen pesten. Van vrijdag 21/02/2014 tot en met zaterdag 1/03/2014 is de Vlaamse week tegen pesten, een initiatief dat op steun van de Vlaamse Liga Paardensport vzw kan rekenen. Hoog tijd om in Dré zijn voetsporen te treden en om terug in actie te schieten!
Vorig jaar gaf de VLP-mascotte Dré van de VLP het goede voorbeeld door zijn beste dansbeentje voor te zetten door de MOVE TEGEN PESTEN te dansen samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes. Het resultaat daarvan kan je HIER bekijken. Dré van de VLP vindt dat pesten niet kan, noch in de club, noch op wedstrijd, noch op sportkamp!
 
Ook VLP-sportkampplaats ‘Gaverranch’ steunde Dré zijn initiatief door zelf een anti-pest filmpje te maken. Het resultaat zie je HIER.
 
De VLP-kampplaatsen kiezen kleur tegen pesten. Hier kun je als kamper tijdens de krokusvakantie een polsbandje krijgen met de slogan “kies kleur tegen pesten”. Bovendien is het de bedoeling dat we letterlijk kleur geven aan deze slogan. Iedere kampplaats ontvangt de letters van de slogan. Kleur de letters ervan in, neem hier een originele en leuke foto van en bezorg deze aan VLP. Het eindresultaat kan je nadien terugvinden op deze website en op de Facebookpagina van Dré.
 
Zeg samen met Dré ‘NEE’ tegen pesten!

Auteur: BG
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian