contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40184
leden

Nieuws

21/02/2018 | Algemeen | Algemeen   |  

Equifans: Empower the team en word social media reporter tijdens WEG in Tryon!

EQUIFANS – EMPOWER THE TEAM
Maar…  Achter elk geweldig team staat een geweldige groep supporters, die de atleten verheffen naar een hoger niveau, en aanzetten tot nog grotere prestaties!

Om deze onmisbare groep mensen te verenigen, werd in 2013 ‘Equifans’, een samenwerking tussen KBRSF, VLP en LEWB en trouwe sponsor Cavalor, in het leven geroepen. Sinds de opstart is Equifans er steeds bij wanneer onze atleten het beste van zichzelf geven voor de natie.

Op de website van Equifans vind je alle informatie over de aankomende kampioenschappen en vandaag kan Equifans met fierheid meedelen dat ongeveer 7600 volgers op Facebook volgen wat de Belgische Teams in het buitenland presteren, want via de Equifans Facebookpagina kan je niet enkel de resultaten van de Belgen op kampioenschappen volgen, Equifans biedt tevens een exclusieve blik achter de schermen, in de stallen enz… En in 2018 gaat Equifans nog verder… Voor de Wereldruiterspelen te Tryon gaan we tijdens een spannende wedstrijd op zoek naar onze enige echte eigen WEG-reporter.

Hij/zij zal op onze kosten naar Tryon reizen en daar van dichtbij de spelen kunnen volgen. Met de accreditatie die we aanbieden heeft onze reporter immers overal toegang. In ruil hiervoor zal hij/zij ons meermaals per dag berichten via Facebook en ons op deze manier het gevoel geven dat we alles van dichtbij meemaken en deel uitmaken van de Equifans-familie. In zijn/haar blog op www.equifans.be kan je de avonturen van de dag nalezen.

De campagne werd gelanceerd tijdens de persconferentie in Mechelen, dus vanaf nu tot het einde van de inschrijvingen kan u uw kans wagen! Het wedstrijdreglement en –voorwaarden vindt u via www.equifans.be. Eind april kennen we de winnaar! Taak voor hem/haar is het vanaf dat moment
om ons, supporters, warm te maken voor de Spelen. Hij /zij zal op pad gaan en coaches, chefs d’équipe, atleten en entourage interviewen om uiteindelijk begin september de koffers te pakken richting USA! Dus, of je nu het vliegtuig neemt richting Tryon, of liever alles volgt van achter je computerscherm, Equifans zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft.

Onze enige voorwaarde: Help us… EMPOWER THE TEAM! Inschrijven kan via de website van Equifans tot


Auteur: Equifans
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian