contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
38126
leden

Nieuws

08/07/2019 | Algemeen |   |  

Eventing: Eva Delesie wint Beker van België B

Agelopen weekend stond de nationale wedstrijd in Arville op de planning. Twee weken terug ging de internationale wedstrijd en Belgisch Kampioenschap seniors nog door op dit domein, zaterdag was het dan de beurt aan aan 250 nationale combinaties.

De Beker van België voor de klasse B, powered by Cavalor, werd ook in Arville verreden. Er kwamen binnen de reeks Bc 22 combinaties aan de start die kans maakten op de titel van de Beker van België. 

Na de dressuur nam Eva Delesie met Irma BW al de leiding en ze gaf deze niet meer af. Dankzij een foutloze jumping en foutloze cross binnen de toegestane tijd won ze de Beker van België, powered by Cavalor.

De tweede plaats was voor Charlotte De Theux met Diorello D'Elo Z, de derde plaats binnen deze Beker van Belgïe was voor Zoë Vandormael met Atlanta de Riverland. 

Proficiat! Bedankt aan Cavalor voor hun ondersteuning en mooie prijzen! Alle resultaten kan je hier terugvinden: Resultaten CNC Arville

De Beker van België voor de klasse M wordt vereden tijdens de nationale wedstrijd in Brugge, de Beker voor de klasse L wordt later op het seizoen in Merkplas verreden.

 


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian