contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40184
leden

Nieuws

09/05/2016 | Algemeen | Topsport   |  

EVENTING: Karin Donckers wint CIC3* Marbach


Ook de eventingruiters zaten afgelopen weekend niet stil, de belangrijke CIC*** wedstrijd in Marbach stond namelijk op het programma.

Karin Donckers
en Joris Vanspringel brachten hun mogelijke Olympische paarden aan de start en na afloop kunnen we enkel concluderen dat deze paarden in topvorm verkeren.

Karin won de wedstrijd met de ervaren ruin Fletcha van het Verahof. Deze 11-jarige Vigo d’Arsouilles behaalde 36,50 strafpunten in dressuur, goed voor een voorlopige tweede plaats. Dankzij een foutloze cross en een foutloze omloop in het afsluitende springparcours klom Karin op naar de eerste plaats en behaalde ze de overwinning binnen! Ze werd ook nog 12e met Lamicell Unique (v. Vigo d' Arsouilles) en 26e met Grandioz (v. Schindler de Muze).

Joris Vanspringel zette ook een uitstekende prestatie neer door met zijn Lully des Aulnes (v. Doris des Halles) een dressuurscore van 50,30 strafpunten te behalen en daarmee de 8e plaats te bezetten. Met zijn andere paard Limestone (v. Lancer II) slaagde Joris er in om ook een nette dressuur te rijden, correct te crossen met enkele tijdsfouten en ook foutloos te springen. Hiermee eindigde hij op de 19e plaats.

In Marbach ging ook een internationale ponywedstrijd door. In deze CCIP2* eindigde de jonge ruiter Jarno Verwimp op een knappe derde plaats met zijn zesjarige pony Edition Limitee Dew Drop (v. Quarterback).


Auteur: E VW
Foto's: VLP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian