contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39324
leden

Nieuws

06/08/2019 | Algemeen | Topsport   |  

Eventing: VLP-Talent Jarno Verwimp wint BK 7-jarige eventingpaarden

Afgelopen weekend stond in het prachtige Nokere het Belgisch Kampioenschap 6- en 7-jarige paarden op het programma. Op zaterdag ging het dressuuronderdeel en springonderdeel door op Sport Vlaanderen Waregem. 

Er kwamen maar liefst 31 zesjarige eventingpaarden aan de start op het Belgisch Kampioenschap. Kai-Steffen Meier ging aan de leiding na het dressuuronderdeel met QC Rock and Roll (Rock Forever) in eigendom van QC Stables en de tweede plaats was voor Virginie Caulier met Hobama de la Baille Rouge. Beide combinaties bleven foutloos in zowel de jumping als cross en behielden hun respectievelijk eerste en tweede plaats.De derde plaats was voor Steve Van Winkel met Vainquer Z (v. Vigo d'Arsouilles)n die na de dressuur 5e was maar foutloos bleef en zo naar de derde plaats klom.

De vierde en vijfde plaats waren voor Wouter De Cleene en Nestor en Christian Chabot met Flora-B-Lux. 

Het Belgisch Kampioenschap 7-jarige eventingpaarden werd gereden binnen de reeks Z. Er kwamen negen combinaties aan de start die kans maakten op deze titel. Het was VLP-Talent Jarno Verwimp met Mahalia (Elvis ter Putte) die na een goede dressuur, foutloze jumping en foutloze cross de overwinning binnen haalde. De tweede plaats was voor Wouter De Cleene met Quintera (v. Quintender) en de derde plaats Manon Minner met Cool Dancer (v. Cachas). Plaats vier en vijf waren opnieuw voor Wouter De Cleene met Magic Dreams vh Hulsbos (v. Mighty Magic) en Jarno Verwimp en Tabries (v. Quarterback).

Alle resultaten van de wedstrijd in Nokere kan je hier vinden: Resultaten L'Equino

 

 

 

 


Auteur: EVW
Foto's: Podium BK 7-jarige paarden en BK 6-jarige paarden
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian