contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39866
leden

Nieuws

22/08/2018 | Algemeen |   |  

Eventing: vergeet niet in te schrijven voor JumpingCross Heusden op 1/09/2018!

Vergeet je niet in te schrijven voor de JumpingCross in Heusden!

Komende zaterdag 1/09/2018 gaat er een nieuwe jumpingcross door in Heusden. Op de terreinen aan de Wellingstraat zal de organisatie voor een mooie wedstrijd zorgen. Ruiters en amazones krijgen de kans om deel te nemen aan een jumping gevolgd door cross. Er kan worden deelgenomen aan volgende reeksen: 60cm - 80cm - 90 cm. Hiervan wordt geen klassement opgemaakt.

Wilt u graag eens proeven van een eventingwedstrijd? Dan is deze jumpingcross in Heusden de ideale instapwedstrijd. Aan de reeks 60cm kan worden deelgenomen met een recreatieve L01-licentie. Daarnaast is er ook een reeks 80 cm en reeks 90 cm! Inschrijven voor deze wedstrijd kan via Equibel tot en met maandag 27/08/2018. Zorg dat je er zeker bij bent!

My First Eventing!

Daarnaast is er ook goed nieuws voor de jonge eventingruitertjes! Ook op deze wedstrijd zal er een reeks My First Eventing worden ingericht. Inschrijven hiervoor kan ook tot maandag 27/08/2017, per mail naar sien@vlp.be. Meer informatie: My First Eventing reglement.

De organisator Gentse Rijvereniging gaf ons alvast volgende informatie mee:

We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen. Tot dan!


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian