contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40136
leden

Nieuws

25/02/2017 | Algemeen | Clubs   |  

Flanders Horse Expo 2017: Finale Club Battle ongelofelijk succes!

Na de eerste editie van de VLP Club Battle organiseerde VLP ook dit jaar terug deze succesvolle  formule, powered by Cavalor. Om alle clubs de kans te geven om deel te nemen, werd er dit jaar gewerkt met selectiewedstrijden. De 15 beste clubs namen het vandaag tegen elkaar op tijdens de grote finale.

 

De teams bestonden telkens uit 2 dressuurruiters (initiatieniveau en niveau 1) en 2 jumpingruiters (70cm en 90cm). De scores van deze twee disciplines werden bij elkaar geteld en zo kregen we het volgend klassement:

 

1. Stal Bocage 1820  (Phaedra Loquet, Ulrike Dhont, Anne Delegrange, Alexandra Loquet)

2. Meedaalhof (Astrid Lauwers, Chloe Buellens, Phebe Delfosse, Kato Vandezande)

3. De Gaverbeek (Melissa Vanhamme, Celine Dejonghe, Ernest Coucke en Bertrand Coucke)

De winnende club wint een Cavalor Trainingsdag in eigen club voor de ruiters door een bekende topruiter.

Naast het sportieve luik was er dit jaar ook terug aandacht voor de teamspirit en supportersgeest in de clubs. Daarom werd ook de Teamspirit Battle in het leven geroepen! Naast de beste sportieve prestaties konden de clubs ook strijden voor de beste supportersgeest en dit door verschillende criteria.

De geselecteerde clubs mochten allemaal een mascotte meenemen naar de finale en werden gevraagd om een filmpje te maken waarbij zij hun club voorstelden. Daarnaast schonken we ook veel aandacht aan het welzijn van de paarden en de fair play van de supporters. Kortom, er werd op alles gelet tijdens deze Teamspirit Battle! De sfeer zat er goed in en ook onze Dré van de VLP was van de partij! Het werd ongelofelijk spannend.

 

 

Uiteindelijk was het La Rosteehoeve die eerste Teamspirit Battle wint! Deze club wint de Cavalor Club Party, een heus clubfeest om met de ganse club de overwinning te vieren, aangeboden door Cavalor. Dat wordt alvast een feestje!

Deze tweede editie van de VLP Club Battle was een succes! VLP wenst de winnende clubs dan ook proficiat!

De volledige uitslag en sfeerfoto's komen weldra online!


Auteur: EVW
Foto's: VLP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian