contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
38124
leden

Nieuws

18/07/2019 | Algemeen |   |  

In memoriam: Afscheid van 'onze' Sarra Van Avermaet

Diepbedroefd meldt de Vlaamse Liga Paardensport het overlijden van Sarra Van Avermaet, sinds enkele weken werkzaam op VLP.

Op zaterdag 13 juli sloeg het noodlot toe op jumping en kreeg Sarra een slag van een paard. Op donderdag 18 juli verloor ze de oneerlijke strijd en moesten we op veel te jonge leeftijd afscheid nemen van haar.

Met Sarra verliezen we een gemotiveerde en gedreven collega, altijd positief en vol drive voor haar nieuwe job. We mochten haar vorig jaar als stagiaire verwelkomen in het VLP-team, en sinds midden juni was ze actief als medewerker sportkampen en brevettenwerking. We ervaarden haar als altijd positief, leergierig en vol energie. Sarra was ook een fanatieke en gepassioneerde amazone op zowel regionaal, nationaal en internationaal vlak. Samen met haar vader was ze actief in hun pension- en sportstal De Gordebeek in Stekene.

"Het is heel onwezenlijk om van zo’n jonge, enthousiaste VLP-medewerker afscheid te moeten nemen. Ik was heel blij om deze gedreven, optimistische en enthousiaste jonge dame in ons team te mogen verwelkomen. Vanaf dag één pakte ze de dingen vast. Het was precies of ze maakte al jaren deel uit van ons team. En dan plots … staat de wereld stil. We hebben elke dag met Sarra, haar familie en vriend meegeleefd. We bleven elke dag hopen. Maar nu moeten we echt afscheid nemen. Ze zal altijd onze VLP-medewerker blijven …", aldus een aangeslagen Lies Vlamynck, algemeen directeur van VLP. 

Sarra, bedankt om deel uit te maken van ons team. We zijn blij om je gekend te hebben.

Onze gedachten en ons oprecht medeleven gaan met dit verlies heel speciaal naar haar ouders Linda en Jurgen, haar vriend Olivier, haar familie, vrienden en kennissen. We hopen dat zij steun kunnen vinden bij elkaar in deze moeilijke periode.

De afscheidsdienst van Sarra vindt plaats op vrijdag 26 juli 2019 om 11.30u in de H. Hartkerk, Zouavenstraat te Hamme.  Het rouwbericht kan u hier terugvinden.


Auteur: VLP
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian