contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40009
leden

Nieuws

27/11/2017 | Algemeen |   |  

Jumping: Ben jij al ingeschreven voor de Darco Cup?

Op zaterdag 9 december 2017 vindt de kwalificatiewedstrijd van de Darco Cup plaats in het Azelhof in Lier.

Wil jij er bij zijn in Mechelen? Stel dan een team samen en schrijf je in vanaf via deze link!  Misschien treden jij en je team wel in de voetsporen van het team 'In The Winningmood',  winnaars Darco Cup Mechelen 2016!

Elk team moet bestaan uit 3 ruiters met een nakomeling van dezelfde hengst. De hoogtes die moeten gesprongen worden zijn 1m10, 1m20 en 1m30. De finale gaat door tijdens Jumping Mechelen op zaterdag 30 december. Inschrijven voor de kwalificatiewedstrijd kan tot en met 4 december!

Klik hier om in te schrijven!

Het reglement en de deelnamevoorwaarden van de Darco Cup kan je hier terugvinden. De inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijvingsgeld van 60 euro via overschrijving op het rekeningnummer BE06 4410 6333 8122 betaald is, met vermelding 'Darco Cup + naam van het team'. Inschrijvingen gebeuren via het online inschrijvingsformulier met verplichte opname van gegevens zoals de chipnummer, naam paard, naam ruiter en gemeenschappelijke vaderhengst. 


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian