contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40117
leden

Nieuws

23/10/2017 | Algemeen | Algemeen   |  

Jumping: Indoor Masters Meerdonk: Amber Goethals wint 1.20-reeks 'Juniors'

Stal Hulsterlo Meerdonk - Ook de tweede manche van de Jumping Indoor Masters trok veel combinaties richting Meerdonk bij Stal Hulsterlo. In de 1.20m.-proef voor ‘seniors’ kwamen 50 combinaties aan de start. 22 combinaties bleven foutloos in de eerste fase. In de tweede fase lukte dat nog voor 15 combinaties. De snelste was Elien Raemdonk met Fara Droeshout voor Niki Geenens (Gazelle van de Vaelenberg). Danny Van Es (Clifhanger VMZ) reed naar een derde plaats voor Sam Versmissen (Dingena) en Laurende Van Tilburg (Havannah du Chablis).

In de 1.20m-proef voor Juniors was Amber Goethals (foto) en haar Isaura van de Meerputhoeve de snelste foutloze van de achttien combinaties die konden meestrijden in de tweede fase. Ian Boons (Espoir) en Rune Reynders (Izzy) mochten mee op het podium. Nicolas Schelfhout (Juul van de Rispen) en Mathieu Bourdeaud’hui (Je M’en Fou) pakten belangrijke selectiepunten op weg naar Jumping Mechelen 2017.

In de reeks 1.10m. pony’s kwamen 24 combinaties aan de start. De zege ging naar Laura Raemdonck (Navayo) voor Eva Verdoodt (Lancelot vh Klavertje) en Ylona Thys (Kantje’s Ellard). Aliki Rotsaert (Konquistador van Orchid’s) en Sarah De Kraker (Kerwin van Orchid) reden naar plaats vier en vijf.

KLIK HIER voor alle resultaten


Auteur: JS via LRV
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian