contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40135
leden

Nieuws

20/11/2017 | Algemeen | Algemeen   |  

Jumping: Jeugdcup stijlrijden ranking na halve finale

Afgelopen weekend vond de halve finale van de Jeud Cup Stijlrijden plaats in de Ruiterschool te Oud-Heverlee. De Jeugd Cup is een samenwerking tussen LRV en VLP. Het is een concept dat wedstrijden stijlspringen aanbiedt met als orgelpunt een selectie voor deelname aan de finale op Jumping Mechelen. De halve finale stond dan ook in het teken van selecties. Klik hier om de volledige uitslag van de halve finale te bekijken. 

Na de halve finale van de Jeugd Cup te Oud-Heverlee werden de rankings geactualiseerd. Ruiters en amazones die in het rood aangeduid staan in deze rankings dienen nog door te geven met welk paard of met welke pony zij wensen deel te nemen aan de finlae te Mechelen. De juiste deelname mag bevestigd worden voor maandag 27/11/2017 via Christel. Volgende week zullen de definitieve selecties bekend gemaakt worden. 

Ranking

We kunnen alvast meegeven dat volgende aantallen geselecteerd zullen worden voor de Finale te Mechelen: Pony KM (14), Pony GM (24), Paarden 90 (21) en Paarden 110 (11).

 


Auteur: JS
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian