contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40135
leden

Nieuws

30/12/2017 | Algemeen |   |  

Jumping Mechelen: Aaron Tijskens finale FEI Pony Trophy

Net voor de wereldbeker jumping begon werd in de grote A-piste de finale afgewerkt van de FEI Pony Trophy. Deze finale ging voor het eerst door op Jumping Mechelen. Voor de allerbeste topruiters de piste betreden maakten we tijd voor onze jeugd!

De FEI Pony Trophy is een criterium dat kan vergeleken worden met de wereldbeker, maar dan voor pony's. Er waren dit jaar 5 FEI World Cup Trophy wedstrijden, steeds op grote evenementen zodat de wedstrijden een fantastishe ervaring zijn voor de ponyruiters. De jonge ruiters konden deelnemen in Oslo, Herning, Verona, Lyon en Stuttgart. De finale werd voor het eerst georganiseerd tijdens Vlaanderens Kerstjumping.

Het werd ongelofelijk spannend maar het was uiteindelijk de Ierse ruiter Seamus Hughes-Kennedy die deze finale won met zijn pony Cuffesgrange Cavalidam. Ook de tweede plaats ging naar Ierland, naar Abbie Sweetnam met Dynamite Spartacus. Maar de derde plaats was voor de talentvolle Belgische ruiter Aaron Tijskens met de pony Superbre de Laloena.

Thibeau Spits won de FEI Pony Trophy manche maar bleef vandaag helaas niet foutloos en eindigde in het eindklassement op een toch mooie 7e plaats met zijn pony Cleostrade.

Klik hier voor alle resultaten.


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian