contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
35026
leden

Nieuws

30/12/2018 | Algemeen | Topsport   |  

Jumping Mechelen: Christian Ahlmann wint wereldbeker in Mechelen

Traditioneel gaat op de laatste dag van Jumping Mechelen de wereldbeker door. Ook dit jaar was de volledige Nekkerhal uitverkocht. Het is dit jaar 10 jaar geleden dat Ludo Philippaerts de wereldbekermanche in Mechelen won! In deze editie van kwamen er 49 ruiters aan de start, waarvan er slechts vier doorgingen naar de barrage! We moesten tot de 20e combinatie wachten om een foutloze ronde te noteren. Helaas konden we ook dit jaar geen Belgen aan het werk zien tijdens de barrage.

Kevin Staut, winnaar van vorig jaar Harrie Smolders, Ludger Beerbaum en Christian Ahlmann plaatsten zich voor de barrage. Het was de Duitse ruiter Christian Ahlmann die deze wereldbekermanche won met een supersnelle barrage in een tijd van 39,87 seconden. Celine Schoonbroodt de Azevedo werd eerste Belgische ruiter met een knappe 7e plaats. Zij reed een foutloze ronde in het basisparcours maar had helaas 1 tijdsfoutje.

Klik hier voor alle resultaten.

 


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian