contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40136
leden

Nieuws

29/12/2017 | Algemeen |   |  

Jumping Mechelen: Claire Putters anderen te snel af in CSI-YR Finale

De eerste ronde van deze ochtend leverde tien combinaties op voor de tweede ronde.

De overwinning ging naar de nog maar 17-jarige Claire Putters. Zij behaalde net al de derde plaats in de Queenscup en kon nu dus de overwinning op haar naam schrijven. Ze sprong met Copain de Muze een foutloze ronde in 64,11 seconden. De tweede plaats ging naar Tim Poruvé. Hij bezweek niet onder de druk en reed met Orson Des Hayettes een snelle, foutloze ronde die hem de tweede plaats opleverde.Gilles Nuytens had in de eerste ronde de snelste foutloze ronde gereden en mocht in de tweede ronde dus als laatste aantreden. Hij reed opnieuw een supersnelle ronde, maar zijn Jade S tikte een balk uit de lepels. Dit resulteerde in een derde plaats. Anna Carway (Ajaccio) en Jeroen de Winter (Karmelita van den Dries) vervolledigden de top vijf.

In de eerste ronde deze ochtend nam Gilles Nuytens de leiding. Het lukte 9 combinaties om een nulronde af te leggen, maar de snelste was Gilles Nuytens. Hij kreeg het voor elkaar om de tijd te stoppen in 65,01 seconden en kan zo als leider naar de tweede ronde. Neri Pieraccini en Sorpresa Della Favorita eindigden op de tweede plaats.Hij kon het parcours afwerken in 66,48 seconden. Claire Putters en Copain de Muze vervolledigden de top drie. Ook zij deden het foutloos in 66,55 seconden.

Brent Gaublomme en Valley legde als eerste een foutloos parcours ef en hun tijd van 66,70 seconden leverde hen een vierde plaats in de voorlopige tussenstand op.  Jeroen De Winter en Karmelita van den Dries vervolledigden de top vijf met een tijd van 67,85 seconden.

Klik hier voor de resultaten.


Auteur: JVP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian