contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40136
leden

Nieuws

28/12/2017 | Algemeen |   |  

Jumping Mechelen: Daphne Steenssens aan de leiding in Schol/Jun 1m

Terwijl op de A-piste van Jumping Mechelen de dressuurproeven op volle toeren aan de gang waren, werd er in de B-piste de finale van de JM-Indoor Masters afgewerkt. Vandaag was het de beurt aan de Scholieren en Junioren over een hoogte van 1m. 62 combinaties verschenen aan de start waarbij er maar liefst 37 doorstoten naar de barrage.

De winst ging uiteindelijk naar Daphne Steenssens met Evita. Zij kon met een tijd van 24.73 sec de overwinning op haar naam zetten. Op de tweede plaats was er een ex eaquo nadat zowel Farah Vedadi als Ella Peeters de tijd op 25.62 sec konden stilzetten. Vedadi reed hiervoor Naughty Girl of Two Notes Z terwijl Peeters de piste inkwam met Syria Forever.

Lobke Fille volgde op de vierde plaats met Cycloon met een tijd van 25.68 sec. Flo Corthauts vervolledigde de top vijf. Zij kwam met Oberon de Grasset aan de finish in 25.83 sec. 

Klik hier voor de resultaten.


Auteur: JVP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian