contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40136
leden

Nieuws

27/12/2017 | Algemeen | Algemeen   |  

Jumping Mechelen/Dressuur Katja Beullens schittert in de Finale van de Cavalor Cup!

De Cavalor Cup is een provinciaal regelmatigheidscriterium georganiseerd door VLP en Cavalor voor dressuurruiters van niveau II. De wedstrijden werden verreden op de L6 of L7-niveau. Vandaag werd de finale van de Cavalor Cup gereden. Na de vier kwalificatiewedstijden zagen we dan ook een heel sterk deelnemersveld aan de start komen. De combinaties maakten het elkaar heel moeilijk en deden hun uiterste best om een mooie proef neer te zetten.

Uiteindelijk was het Katja Beullens die de hoogste score kreeg van de jury en zo op de eerste  plaats eindigde. Zij behaalde met haar paard Ainstein PK een score van 76,792%. Ook Lore Vervloesem zette een prachtige proef neer met Equattro Van Het Bloemenhof en behaalde met 73.625% een tweede plaats. De muziek pastte dan ook volledig bij de proef. Wie ook een knappe prestatie neerzette was Kirsten Prevot met Excalibur. Deze combinatie behaalde 68,264 % en eindigden hiermee op de derde plaats. Marijke Van Aken en Aline Sneyaert vulden deze top vijf aan met Epsilon en Esprit van de Heernis.

 


Auteur: JVP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian