contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
9813
leden

Nieuws

28/12/2017 | Algemeen |   |  

Jumping Mechelen: Duitse Felix Hassmann toont zijn topform met 2 CSI5* overwinningen

Op dag 3 van Vlaanderens Kerstjumping ging ook de CSI5* competitie van start!

CSIW5* Prijs Jumping Mechelen 1m40

Er werd een CSI5* rubriek verreden met een hoogte van 1m40, rechtstreeks op tijd. 77 combinaties traden aan, maar uiteindelijk kon er maar eentje de snelste zijn.

We vinden maar liefst 4 Belgen terug in de top 5 maar onze ruiters moesten de Duitser Felix Hassmann voorlaten. Hij zette een zeer snelle tijd neer met SL Brazonado te evenaren. Het was Wilm Vermeir die tweede werd met Gentiane de la Pomme op de tweede plaats.

VLP-Talent Olivier Philippaerts eindigde met Ustina Sitte op de derde plaats. Christophe Vanderhasselt behaalde de vierde plaats met Gino van de Vrunte. Gilles Thomas, eveneens opnieuw lid van het VLP-Talentenplan en Conaro  vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten van de CSI5* 1m40.

CSIW5* Prijs KBC Bank & Verzekering 1m50

Later op de avond vond de CSIW5* 1m50 prijs KBC plaats. Er kwamen 43 combinaties aan de start waarvan er 10 combities foutloos bleven in het basisparcours en doorgingen naar de barrage. Het werd een superspannende barrage, maar niemand kon de Duitse ruiter Felix Hassmann verslaan, hij bewees zijn topform opnieuw en won op verbluffende wijze deze 1m50-proef met zijn paard Balance. De tweede plaats was voor Harrie Smolders en Zinius en de derde plaats ging naar Niels Bruynseels met Angel van 't Hof. Damien Haelterman werd nog knap zesde met Hooligan de Laubry en er was ook een mooie zevende plaats voor VLP-Talent Zoé Conter met Zeta di Sabuci.


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian