contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40117
leden

Nieuws

30/12/2017 | Algemeen |   |  

Jumping Mechelen: Harrie Smolders wint Longines FEI World Cup Mechelen

De Nekkerhal was volledig uitverkocht op deze laatste dag en er was tijdens de Wereldbeker geen enkel zitje op de tribune meer vrij!

Er kwamen 40 combinaties aan de start, waarvan 11 Belgen. Slechts 7 ruiters konden een foutloze ronde binnen de tijd neerzetten, en helaas waren daar dit jaar geen Belgen bij.

De sfeer zat er in! Het publiek kreeg een superspannende barrage voorgeschoteld en het was de Nederlands ruiter Harrie Smolders die er in slaagde om met de 13-jarige Zinius de snelste tijd neer te zetten, in een tijd van 38.19 seconden. Hij haalde het voor Henrik Von Eckermann met Mary Lou 194, die de barrage in een tijd van 38.74 seconden aflegde. De derde plaats was voor de Stephex-ruiter Lorenzo de Luca met de Belgische hengst Halifax van het Kluizebos.

 

Dit is de volledige top 5 van de Wereldbeker van Mechelen:

1. Harrie Smolders - Zinius

2. Henrik Von Eckermann - Mary Lou 194

3. Lorenzo de Luca - Halifax van het Kluizebos

4. Daniel Deusser - Cornet d'Amour

5. Roger Yves Bost - Sangria du Coty

De winnaar van deze Longines FEI World Cup presented by Land Rover kreeg ook een fonkelnieuwe Land Rover Discovery Sport aangeboden door Land Rover. Harrie Smolders mocht dus ook een mooie ereronde rijden met deze prachtige wagen.

Klik hier voor de volledige resultaten


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian