contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40184
leden

Nieuws

30/12/2017 | Algemeen |   |  

Jumping Mechelen: Team Thunder van de Zuuthoeve haalt overwinning in de Darco Cup

De laatste dag van Jumping Mechelen ging van start met de finale van de Landbouwleven Darco Cup. Na de selectiewedstrijd werden de 9 beste teams geselecteerd om hier voor de overwinning te strijden. Elk team bestaat uit drie ruiters met een nakomeling van dezelfde hengst. Ze sprongen een parcours van 1m10, 1m20 en 1m30.

Het winnende team werd afgeleverd door de hengst Thunder van de Zuuthoeve. In dit team reden de ruiters Hanne Stes ( Creatuur V), Cis Snels (Impact van de Drie Linden) en Rik Van Laerhover (Nathan van't Laerhof).

Op de tweede plaats eindigden de nakomelingen van Nonstop. Hij werd vertegenwoordigd door Dorien Theybers ( No Way van Berckenbroeck Z), Cedric Nouwen (Heros van het Hezerhof) en Rune Reynders (Folie). De nakomelingen van Echo van het Neerenbosch werden derde. Dit team bestond uit Jan Caers (Jada), Filip Laenen (Inka) en Bram Bosch (Jashar van de Heikenshoeve.


Auteur: JVP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian