contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40136
leden

Nieuws

28/12/2017 | Algemeen |   |  

Jumping Mechelen: Thibault Spits gaat opnieuw voor de winst

Spanning ten top in de piste voor de FEI Pony Jumping Trophy Final II.

In deze ponyrubriek kwamen 16 combinaties aan de start. Vier van hen slaagden er ook in om een foutloze eerste omloop te springen. Een barrage met vier moest dus over de winnaar beslissen.

Bo Chiaro Gröning moest als eerste de ring in voor de barrage. In volle concentratie legde zij een mooi parcours af, maar tikte hierbij helaas een balk uit de lepels. Met een tijd van 38,82 eindigden op de vierde plaats. De derde plaats ging naar onze landgenoot Aaron Tijskens. Met Superbe de Laloena sprong hij in 38,79 seconden naar de eindmeet. Op de tweede plaats kwam de Deense amazone Anna Sofie Toernaes. Zij was de eerste die een foutloze barrage aflegde met haar Kalypso Skovgaard en stopte de klok in 36,75 seconden.

De eindoverwinning ging naar de jonge Belg Thibeau Spits. Hij moest als laatste de ring in met Cleostrade, maar bezweek niet onder de druk. Hij hield het hoofd koel en finishte in 36,67 seconden. Hij liet hierbij alle balken in de lepels.

Jade Fleur Calaque eindigde op de vijfde plaats. Zij liet alle hindernissen in het basisparcours onaangeroerd, maar jammer genoeg kregen zij en Ghost Rider een tijdsfout achter hun naam genoteerd.

Met deze overwinning staat Thibault Spits dan ook aan de leiding in het algemene klassement.

.Klik hier voor de resultaten van de Pony Jumping Trophy Final II


Auteur: JVP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian