contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
9813
leden

Nieuws

27/12/2017 | Algemeen | Algemeen   |  

Jumping Mechelen: VLP-ruiters aan de winst in CSI-YR

CSIJ-YR 1m30 Ruitersport Dehertoghe

Ook de eerste internationale rubriek heeft inmiddels plaats gevonden tijdens Jumping Mechelen 2017. In de prijs Ruitersport Dehertoghe over een hoogte van 1m30 kwamen 47 Junioren en Young Riders aan de start in een proef met 2 fasen. 

De overwinning was weggelegd voor VLP-ruiter Marthe Heusdens. Zij zette met Best Mix Evana de klok stil op 30.23 sec en wonnen zo maar liefst hun 11de internationale proef dit jaar. De Italiaan Neri Peraccini werd met Jazmin v Wezelse Heihoeve tweede in 30.60 sec. Derde plaats was er voor de Duitse Alina Sparwel. Zij zette met Ma Petite een tijd neer van 31.01 sec.

CSI-YR 1m40 Agora

Ook in de eerste 1m40-proef voor de CSIJ-YR was de overwinning voor een VLP-ruiter. De proef, gesponsord door Agora was een spannende oploop rechtstreeks op tijd waarbij 40 combinaties aan de start kwamen.

Uiteindelijk was het Leonie Peeters die met Indiana v.h. Kapelhof goed was voor de overwinning in 52.38 sec. Insiders kennen Indiana ook wel als het paard waarmee Gilles Thomas Europees teamkampioen werd bij de Junioren.

Dieter Vermeiren, vandaag nog opgenomen in het A-kader van het VLP talentenplan, werd met Kingston Town 111 Z tweede in 52.92 sec. Thibeau Spits kwam met Jericho Dwerse Hagen dan weer aan de meet in 53.26 sec en werd zo derde.

Plaats vier was voor Dimme d’Haese. Hij kreeg nu Jos Verlooy zijn Farfelu de la Pomme onder het zadel en zette de klok stil op 53.49 sec. Jeroen de Winter vervolledigde de top vijf. Hij kwam met Karmelita van den Dries aan de meet in 54.28 sec. 


Auteur: JVP
Foto's: Paardenfotograaf
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian