contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40184
leden

Nieuws

29/12/2017 | Algemeen |   |  

Jumping Mechelen: voormalig VLP-Talent van het Jaar Jeroen Appelen wint CSI2*

Deze voorlaatste dag in Mechelen werd gestart met de CSI 1m45 proef die in de A-piste doorging. Het was voormalig Jeroen Appelen (VLP-Talent van het Jaar in 2015) die deze proef won. Jeroen reed met Grappeloup vh Reenhof een snelle barrage van 27,48 seconden.. Hiermee bleef hij Wouter Devos voor die met Emporio van T Holdeinde tweede werd, na een barrage van 28,72 seconden.

Thomas van Minnebruggen werd derde Ibbo van T Keldertje. De vierde en vijfde plaats waren voor Frederic Vernaet (Just A Gamble), Fabio Rodriguez (Talika des Isles).

Later op de dag werd er in de B-piste de CSI2* 1m40 Poels & Co verreden. Koen Vereecke won overtuigend deze proef met Diadarco van Evendael Z in een supersnelle tijd van 60,49 seconden. De Ierse ruiter Ivan Dalton werd tweede met Ajaccienne en Hendrik Denutte behaalde de derde plaats met G Star du Cartier.

Resultaten:


Auteur: JVP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian