contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
9813
leden

Nieuws

28/12/2017 | Algemeen |   |  

Jumping Mechelen/Dressuur: Jorinde Verwimp wint Kür op muziek

Deze ochtend werden in de Nekkerhal opnieuw heel knappe dresuurproeven gereden.We gingen van start met de CDI 4* Intermediare I. Hier namen 5 combinaties deel,waarvan 2 Belgische amazones.  Er werd heel sterk gereden, maar de overwinning was voor de Duitse Jennifer Reimer. Zij behaalde met Daiquiri Royal een score van 69,579%. Zij werd gevolgd door Fie Christine Skarsoe met Simple Choice. Deze amazone behaalde met 65,605% een mooie tweede plaats. Op drie kwam onze Belgische combinatie Dominique Mohimont. Met Tourein Du Meugon en 65,474% sloot zij het podium af.

Wie van dressuur en muziek houdt, werd deze ochtendverwend in de Nekkerhal! Want omstreeks 9u00 ging de CDI4* Freestyle van start. Een uurtje later mochten alweer de deelnemers van de CDI4* Kür op muziek de arena betreden.

2 Begische en 3 Nederlandse deelnemers namen deel aan de CDI4* Freestyle. In deze dressuurproef op muziek wist Patrick Van Der Meer de jury het meest te bekoren en haalde hierdoor de overwinning binnen. Met zijn paard Presidents First Apple behaalde hij een score van 76,275%. Hiermee kwam hij voor het VLP-Talent Jorinde Verwimp en het paard Kastar Hof Ter Zeedycke d'12. Deze laatste sprokkelden 73,400% bij elkaar. Danielle Heijkoop en Daula mochten de top 3 afsluiten met 72,725%.

Jorinde Verwimp wint in CDI4* Kür op muziek

Deze keer zijn de rollen omgedraaid want Jorinde Verwimp boven in deze Kür op muziek! Met een adembenemdende proef en een score van 76,800% staken Jorinde en Tiamo boven de anderen uit. Ook de kür van Patrick Van Der Meer was prachtig. Hij schopte het met Zippo naar de tweedenplaats. Hij verdiende van de jury een score van 75,135%. Wie natuurlijk niet in de top drie mocht ontbreken is Danielle Heijkoop. Zij overtuigde je jury met Badari voor eren score van 74,625%. Verder sloten we af met Isabel Cool en Adelinde Cornelissen op plaats vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten van CDI4* Intermediaire

Klik hier voor de resultaten van CDI4* Freestyle

Klik hier voor de resultaten van de CDI4* Kür op muziek


Auteur: JVP
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian