contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
37436
leden

Nieuws

11/06/2019 | Algemeen | Algemeen   |  

Jumping: Niels Bruynseels zet Belgische zegereeks in LGCT 2019 verder

Dat de Belgische jumpingruiters in bloedvorm zijn is nog maar eens bewezen! In de Longines Global Champions Tour blijven ze de internationale topruiters steeds een stapje voor. Zo domineerde Pieter Devos in Miami Beach. Afgelopen weekend was het Niels Bruynseels die met zijn merrie Gancia de Muze de manche in Cannes op zijn naam mocht schrijven. Voor Bruynseels is dit de eerste GCT Grand Prix overwinning in zijn carrière. 

Net geen drie Belgen verschenen in de barrage want Karel Cox en Evert, die een foutloos parcours aflegden, kregen één strafpunt voor tijd en eindigden op de elfde plaats. Het was aan Niels Bruynseels en Pieter Devos om de Belgische eer hoog te houden en dat deden ze!

De Duitser Daniel Deusser zette een ijzersterke tijd neer van 35:97 seconden waarmee hij al vier andere combinaties achter zich liet. Pieter Devos zette een tijd neer van 37:39 seconden die hem uiteindelijk een vierde plaats opleverde. Als voorlaatste starter kon Niels Bruynseels een nog snellere tijd rijden van 34:69 seconden. Het was nog even bang afwachten wanneer de Brit Scott Brash als laatste de ring binnenkwam. Zijn tijd van 35:66 seconden bracht hem naar de tweede plaats en zo werd Niels Bruynseels de winnaar van deze manche. 

Deze winst levert Niels Bruynseels ook meteen een ticket op voor de Super Grand Prix in Praag, later dit jaar.

 

Proficiat aan onze VLP-ruiters! 

Klik hier voor de resultaten.


Auteur: HM
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian