contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
36227
leden

Nieuws

06/05/2019 | Algemeen | Algemeen   |  

Jumping: Pieter Devos en Karel Cox domineren in Shangai

Afgelopen weekend ging in het Chinese Shangai de vierde manche van de Longines Global Champions Tour door. Alweer wisten onze Belgische combinaties knappe prestaties neer te zetten!

Pieter Devos, die twee weken geleden nog de Grote Prijs van Miami op zijn naam schreef, won de 1.55m hoofdrubriek met Jade van de Bisschop. Samen met acht andere combinaties kon hij zich plaatsen voor de barrage waarin hij de snelste tijd kon neerzetten. De tweede plaats ging naar de Braziliaan Marlon Modolo. De Zwitser Pius Schwizer nam de derde plaats voor zijn rekening. 

Ook Karel Cox, voormalig Belgisch Kampioen, wist een overwinning in de wacht te slepen. Hij won de 1.55/1.60m vijfsterren competitie met de ruin Evert. Dit was ook meteen de tweede ronde van de Global Champions League! De Brit Scott Brash snelde naar de tweede plaats. De Duitser Christian Kukuk vervolledigde het podium. 

 

Proficiat!

De resultaten van de Longines Global Champions Tour in Shangai kan je hier terugvinden. 


Auteur: HM
Foto's: Paardenfotograaf
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian